fbpx

Vores ydelser

MARKETR tilbyder at overtage din virksomheds markedsføringsaktiviteter på sociale medier, så I får mere tid til det I gør bedst.

Dette indeholder blandt andet annoncering på Facebook og Instagram.

Online annoncering

80% af danskere over 12 år har en bruger på Facebook, og 50% har en på Instagram. Der er altså en virkeligt stor andel af danskerne, som man kan ramme på disse platforme. Det gør dermed Facebook og Instagram til to højt kvalificerede platforme til markedsføring af ens service, webshop, brand m.m.

Hos os kan I outsource jeres digitale markedsføringsopgaver på de sociale medier, hvor vi overtager alle administrative, operationelle og strategiske aktiviteter, så I står stærkt på de sociale medier.

Det er et absolut minimum, at man er til stede på Facebook og Instagram. Er I i tvivl, om hvordan det kan lykkedes for jer? Så står vi klar til at hjælpe jer i gang og vil med glæde sørge for, at I får mest muligt ud af jeres annoncekroner.

Strategisk sparring

Vi er et markedsføringsbureau, der ikke kun har jer i fokus, men også jeres kunder.

I er eksperter på jeres virksomhed. Når vi kobler det med vores viden om online annoncering og vores workflow sikrer vi os, at jeres produkter, brand eller serviceydelser kommer ud med det rette budskab, til de rigtige mennesker og til den bedste pris.

Vi hjælper jer med en god struktur, sparrer løbende med jer og rapporter dagligt, så I nemt kan følge med i arbejdet.

Af natur er vi meget nysgerrige, så vi er altid klar på at høre, om jeres virksomhed, jeres udfordringer og diskutere, hvordan I kan tage næste skridt.